Stručnost i iskustvo u raznim poljima poljoprivredne trgovine

Među glavnim poljoprivrednim proizvodima kojim trgujemo su: pšenica, kukuruz, soja, suncokret, ječam, uljana repica i njihovi nusproizvodi poput sojine sačme kao i šećer i kafa. Druga berzanska roba poput bakarnih katoda, aluminijuma, kombalta i kobaltnog minerala su deo naših aktivnosti.

Berzanska roba

Pšenica

Specifična pozicija naše kompanije nam dozvoljava da imamo najbolji kvalitet pšenice. Kao i sa svim drugim žitaricama pratimo process od semena do stola time osiguravajući najbolji kvalitet i cenu za kupca.

Berzanska roba

Kukuruz

Naš NON GMO, bez glutenski i halal certifikovani kukuruz je pažljivo odabran od farmera u Srbiji. Obraćamo veliku pažnju na detalje tako da je kvalitet od velike važnosti kada se radi o našim proizvodima. Blisko pratimo proces od početka do kraja da bi obezbedili kvalitet svaki put.

Berzanska roba

Soja i sojina sačma

Naša soja je odabrana od najpouzdaniji i najpoverljivijih izvora u regionu. Pratimo proces skladištenja i sušenja celim putem do finalnog kupca.

Berzanska roba

Kafa i šećer

Od pouzdanih dobavljača, uglavnom iz Južne Amerike, možemo da ponudimo kafu i šećer za sve svrhe.

Berzanska roba

Bakarna Katoda

ASA TRADING takođe radi na tržištu bakra, uglavnom sa bakarnom katodom. Naš posao na tržištu bakra cilja da ponudi velikom broju kupaca u automobilnoj, elektronskoj i građevinskoj industriji. Superiorna provodljivost struje je čini je idealnom za elektroniku poput žica i kompjuterskih veza: njena sposobnost da se greje i hladi brzo čini je idealnom za uređaje za menjanje temperature poput klima uređaja. Metal se lako reciklira i koristi se u obnovljivoj eneriji poput solarnih ćelija i električnih auta tako da ima vitalnu ulogu u održivoj budućnosti. Antmikrobna svojvstva bakra pomažu u kontroli infekcija u bolnicama i drugim sanitetskim uslovima.

Pravimo regionalnu vezu za Skladištenje, Obradu I Logističku infrastrukturu

Kao deo jedne od najvećih grupacija u centralnoj i istočnoj Europi, nameravamo da igramo pozitivnu ulogu u regionu u kome delujemo. Radićemo na polju trgovine poljoprivrednih proizvoda kao i druge berzanske robe. Pravimo regionalnu vezu za skladištenje, obradu i logističku infrastrukturu koja nam omogućava da ponudimo širok spektar poljoprivrednih proizvoda i berzanske robe kupcima.

Strateški smo locirani u regionu u kome dominira proizvodnja žitarica i uljarica, gde se fokusiramo na skladištenje u našim silosima. Ovi objekti su spremni da ponude sve usluge proizvodjačima u toku žetve i van nje. Na ovaj način možemo da kontrolišemo kvalitet naših proizvoda i možemo da garantujemo usluge našim klijentima.

OBRADA

Obrada žitarica i drugih poljoprivrednih proizvoda je deo našeg plana za rast i konsolidaciju našeg poslovanja. Uvek ćemo se fokusirati na strateški locirane proizvode na tržitštu u smislu porekla i destinacije. Uvek se usmeravamo na održivost, pouzdanost, kvalitet i uslužnost. Na ovaj način dodajemo vrednost našim proizvodima i time unapređujemo našu konkurentnost.

Logističke usluge

Efikasno kretanje robe od skladišta do krajnjeg odredišta, bilo da se radi o lukama ili krajnjim korisnicima, presudno je za svakog kupca. Možemo organizovati vašu robu da se prebaci kamionima, vozovima ili baržama.