Naš kukuruzni mlin

Postrojenja za proizvodnju kukuruza Žitoprodukt nalaze se u Bačkoj Palanci u Srbiji. Sa dugogodišnjom tradicijom meljave kukuruza, Žitoprodukt je smešten upravo na rubu reke Dunav, u neposrednoj blizini luke Bačka Palanka. Poboljšali smo kapacitet za meljave kukuruza novim mašinama što nam omogućuje da meljemo 200 tona dnevno i da budemo jedna od najkonkurentnijih mlinova za kukuruz u regionu. Savremene tehnike meljave i konsultacija pružaće nam vrhunski kvalitet naših proizvoda.

KUKURUZ

KUKURUZNO BRAŠNO

Naše nove mašine i iskusno osoblje obezbeđuju maksimalni kvalitet kukuruznog brašna koje je spremno za svjetske kuhinje.

KUKURUZ

KONDITORSKI GRIZ/KONZUMNI GRIZ

Naše mašine nam dozvoljavaju da pravimo svaku granulaciju i kvalitet griza koja je potrebna. Svi naši kupci nam veruju da ćemo im pružiti proizvod najvećeg kvaliteta u svakom trenutku i dostaviti kao što je obećano.

KUKURUZ

PALENTA

Jako poznato jelo u sjevernoj Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj koje kao glavni sastojak koristi kukuruzni griz. Garantujemo da imamo najbolji kvalitet za vašu farinu bramatu.

KUKURUZ

KUKURUZNA STOČNA HRANA

Pored kvalitetnih prozivoda za ljudsku ishranu mi obezbeđujemo i visok kvalitet stočne hrane takođe. Naše pristupačne cijene i kvalitet su razlog zašto mnoge kompanije posluju sa nama.

CORN

KUKURUZNI ENDOSPERM

Kukuruzni endosperm je proizvod koja se dobija isklicavanjem našeg NON GMO kukuruza. Naše nove mašine nam omogućuju da vam ponudimo vašu željenu kvalitetu putem najsavremenije metode isklicavanja.

CORN

KUKURUZNA KLICA

Kukuruzna klica je proizvod koja se dobija isklicavanjem našeg NON GMO kukuruza. Naša najsavremenija metoda isklicavanja će vam omogućiti željenu kvalitetu.